Bogføring og bogholder i Skive

Ejer du egen virksomhed i Skive eller omegn? Hvis du læser videre på denne side, får du mere information om de forskellige fordele, der findes ved at hyre en bogholder i Skive.

Skive er beliggende i det nordlige Midtjylland og med et indbyggertal på ca. 20.599, er der grobund for et sundt og spirende forretningsliv. Ligeledes anses byen som ”Sallings hovedstad” og huser Danmarks største kaserne, samt en stor industrihavn.

Fordelene ved hjælp til bogføring

De fleste selvstændige kan nok skrive under på, at de i starten stod for at bogføre alt. Der er oftest ikke råd til bogholder på fuldtid, eller også tænker virksomhedsejeren at der er gode penge at spare, ved at stå for regnskabet selv.

Dog ses det ofte at virksomhedsejeren mister overblikket med bogføringen, så snart virksomheden begynder at vokse. Der er nemlig rigtig mange regler at holde styr på, og er ikke nødvendigvis et område, hvor man som ejer har sin ekspertise.

Forkert udført bogføring fører derfor tit til regnskaber, hvori der er fejl, hvilket kan betyde søvnløse nætter og øget stressniveau. Rod i regnskaber, moms og fradrag kan betyde bøder for virksomheden, hvilken få uoverskuelige konsekvenser.

Alt dette kan dog undgås og stressniveauet nedbringes ved hyre en dygtig bogholder i Skive. Det er vigtigt at indse, at man ikke kan være ekspert i alle virksomhedsområder. Flyt hellere fokus hen på det der er vigtigt: At skabe vækst for virksomheden og minimere fejl i regnskabet.

En bogholder registrerer fradrag korrekt

En kompetent bogholder kan ligeledes sørge for at virksomheden får registreret alle fradrag korrekt, og på den måde spare penge i den daglige drift. 

Fradrag kan nemlig være en stor hovedpine. Det kan være svært og uoverskueligt at vide, om en udgift er berettiget til fradrag. Disse skal selvfølgelig registreres korrekt, hvilket en bogholder kan hjælpe med.

Vi ved dog godt at en nystartet virksomhed ikke altid har råd til at ansætte en bogholder på fuld tid. Men det kan være en god idé at få hjælp til bogføringen, fra en ekstern bogholder. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe med at få ansat den korrekte bogholder til bogføring i Skive og omegn. Igennem de seneste mange år har vi opbygget et solidt netværk af bogholdere, der befinder sig i hele Danmark.

Få 3 tilbud på bogføringen

Det er såre simpelt at indhente 3 tilbud fra bogholdere, der befinder sig i, eller nær, Skive. Udfyld blot formularen, der findes her på siden, med information om opgaven du har brug for, samt indtast dine kontaktoplysninger. Herefter indhenter vi de 3 bedste tilbud og du kan frit udvælge det tilbud, der passer bedst til dig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vlg bedste og
billigste bogholder

arrow
Nvnt i:

Bag denne artikel..

Comments are closed.