Bogføring og bogholder i Jyllinge

Jyllinge, som er en by på Østsjælland med omkring 10.000 indbyggere, var oprindeligt en lille landsby, hvor man på gårdene klarede sig ved at dyrke marken, mens man i fiskerlejet fiskede efter ål på Roskilde fjord og handlede med fisk på havnen.

Fiskeriet gik fremragende og efterhånden som havnen i Jyllinge blev for lille, udvidede man med mere plads og flere havne for at imødekomme den store efterspørgsel. I dag er dele af det gamle Jyllinge bevaret, men som erhvervslivet voksede, voksede og udvidede Jyllinge sig også til at være den by, som vi kender i dag. Nu er fiskeriet ikke længere det primære erhverv, men her trives mange andre virksomheder af forskellig art.

Er du en af dem, der har startet virksomhed i Jyllinge og er du på udkig efter en god bogholder eller et firma, der kan stå for bogføring? Så er du kommet til det rette sted. Her kan vi hjælpe dig med at tage dig godt af din virksomhed, ved at finde en dygtig bogholder, der er til at betale.

Princippet er nemt, enkelt og uforpligtende. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen nedenfor, hvor du kan beskrive din virksomhed og dit behov i forbindelse med bogføring. Måske har du brug for en fast bogholder eller måske skal du blot have klaret en enkelt opgave. Når du har udfyldt formularen, bliver den sendt ud til vores mange kontakter, som herefter fremsender deres allerbedste tilbud. De 3 stærkeste tilbud bliver præsenteret for dig, hvorefter du kan afgøre, om der er et godt match iblandt dem. Du binder dig ikke til at tage imod et af tilbuddene.

Hos JUF har vi gjort en stor del af det tidskrævende forarbejde – og det kan du drage fordel af. I stedet for at du skal bruge tid på at søge efter en bogholder, har vi gjort det for dig. Vi har samlet et stort netværk af bogholdere landet over og gjort det nemt at indhente tilbud fra dem her. Dermed slipper du ikke bare for at undersøge markedet, men også for besværet med at tage kontakt til – og indhente tilbud fra – en række forskellige virksomheder. I stedet for at du skal forhandle et godt tilbud, skal du blot udfylde formularen og afvente, at de tre gode tilbud kommer til dig.

Din forespørgsel bliver sendt ud til hundredvis af virksomheder, der tilbyder bogføring og derfor er der stor sandsynlighed for, at en af vores kontakter vil kunne tilbyde dig en god løsning.

Udfyld formularen her og få 3 gode tilbud.

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vlg bedste og
billigste bogholder

arrow
Nvnt i:

Bag denne artikel..

Comments are closed.