• Spar tid

    Du har 3 tilbud inden 24 timer

  • Spar penge

    Revisorerne presser hinanden.

  • Det er gratis

    Tilbudene er helt gratis og uforpligtende

Berigtigelse af bolighandel

At en boligadvokat berigtiger bolighandlen betyder at han/hende sørger for at afslutte handlen som aftalt. Du får også et såkaldt advokatforbehold, der betyder, at aftalen kun er juridisk gældende for dig som køber, hvis din navngivne advokat 100 % kan stå ved det der står i aftalen.

Med andre ord hjælper advokaten dig også med det helt lavpraktiske ved afslutningen af handlen, altså selve berigtigelsen, og du får juridisk sikkerhed for at alt foregår som det skal. Advokatens står efterfølgende til ansvar, hvis der bliver overset noget, der stiller dig dårligt. Advokatens forsikring går i dette tilfælde ind og betaler. Denne forsikring er lovpligtig for advokaten at have.

Her hos JUF.dk anbefaler vi altid at bruge en boligadvokat under handlen.

Du kan sagtens begynde at ringe rundt til de lokale i dit område, men dette vil ofte gøre at du ikke får den bedste ydelse til den bedste pris.

Her på JUF.dk har vi udviklet en service der går ud på at vi sender din opgave i udbud hos vores kæmpe netværk af boligadvokater i hele landet. Disse kan byde ind med et skarpt tilbud på lige præcis din opgave, hvilket resulterer i at du modtager 3 helt gratis og uforpligtende tilbud.

Udfyld den gratis og uforpligtende formular herunder:


Trustpilot

Hvad indeholder berigtigelsen?

Berigtigelsen af bolighandlen starter ved købsaftalen.

Her bør du indsætte et advokatforbehold.

Det kunne fx se således ud:

”Aftalens gennemførsel er betinget af min advokat, Hans Hansens fra Hans Hansens Advokatfirmas, accept af aftalen i sin helhed. Denne accept skal foreligge senest 14 dage fra underskrift af købsaftalen.”

Kan din advokat, Hans Hansen, ikke godkende aftalen, fordi at der er juridiske problemer i den, er du ikke bundet af din underskrift. ”Løber du” fra købsaftalen ellers koster det dig en bog på 1 % af købets værdi til sælger – altså ofte mange titusinde kroner med de danske huspriser.

Se video om advokatforbehold her:

Herefter deponeres penge fra køber til sælger og købers bank stiller garanti for restbeløbet. Heri dækkes salæret til ejendomsmægleren, med mindre denne har valgt at sælge ejendommen selv.

Herefter bliver der oprettet et skøde. Vælger køber ikke at berigtige handlen med en boligadvokat, vælges der typisk en advokat til alene at foretage skødeskrivningen og tinglysningen af skødet på Tinglysning.dk – det koster ikke mange tusinde kroner at få skrevet og tinglyst et skøde i dag.

Især ikke, hvis du benytter JUF.dk til at få 3 tilbud fra advokater, der kan hjælpe dig.

Skødet signeres nem nem-ID af køber og sælger og anmeldes endeligt til tinglysningen.

Såfremt køber ønsker det, kan denne tegne en ejerskifteforsikring.

Til sidst udarbejdes der en såkaldt refusionsopgørelse.

Og når dette er skat, og købers advokat får besked fra sælgers bank om, at lånene er blevet flyttet om, bliver de endelige penge frigivet på selve overtagelsesdatoen for boligen.

Hele berigtigelsen behøver ikke at tage mange dage, såfremt man som køber er hurtig med at komme med de oplysninger, advokaten har brug for.

Vi får af vide af vores boligadvokater på JUF.dk, at de generelt kan klare en berigtigelse på en uge eller to, såfremt alle oplysningerne er til stede eller bliver overleveret, når der er brug for det.

Hvad koster berigtigelsen af en bolig?

Finder du en boligadvokat på JUF.dk skal du regne med at slippe mellem 6.000 kroner og 8.000 kroner for en komplet berigtigelse af din bolig.

Hvis du spørger den første og bedste advokat, du kan finde, kan du risikere at skulle betale op imod 12-14.000 kroner for samme berigtigelse.

Mange af de, der skriver til os for at modtage 3 tilbud, har i forvejen modtaget en pris på fx 12.000 kroner og tænker, at det næsten ikke kan passe.

Derfor bliver de også glade, når de med JUF.dk får en pris på en komplet berigtigelse af boligen for 8.000 kroner i stedet for.

Hvis du kigger dig om og sørger for at indhente mere end et tilbud bliver din berigtigelse af boligen ej heller til nogen dyr affære.

Har du spørgsmål til berigtigelsen af din bolighandel er du velkommen til at skrive en kommentar herunder. Scroll øverst op i indlægget og udfyld formularen for at få op til 3 tilbud på berigtigelsen med det samme. Så er du hurtigt videre.

Læs om  berigtigelser af køb af hhv. ejerlejlighed her og andelslejligheder her.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar