• Spar tid

    Du har 3 tilbud inden 24 timer

  • Spar penge

    Revisorerne presser hinanden.

  • Det er gratis

    Tilbudene er helt gratis og uforpligtende

Berigtigelse af bolighandel

Du har som køber aftalt en pris med sælger – måske har du fået, eller måske skal du til at modtage købsaftalen. Enten ved du i forvejen, eller så har du fået af vide af sælger (eller dennes mægler), at du bør kigge på at få en boligadvokat til at hjælpe dig med berigtigelse af bolighandlen.

Og nu står du så her.

At en boligadvokat berigtiger bolighandlen vil sige, at denne sørger for at afslutte handlen som aftalt. Du får et advokatforbehold i købsaftalen, der betyder, at aftalen kun er juridisk gældende for dig som køber, hvis din navngivne advokat 100 % kan stå ved det, du står i aftalen.

Du får hjælp til alt det praktiske i forbindelsen med afslutningen af handlen, altså selve berigtigelsen, og du får juridisk sikkerhed for, at alt foregår, som det skal. Hvis der bliver overset noget i forbindelse med handlen, der ender med at stille dig som køber dårligt, er det advokatens ansvar og dennes lovpligtige ansvarsforsikring, der går ind og betaler.

Vi anbefaler altid på JUF.dk, at man vælger en boligadvokat til at bistå sig under handlen.

Med JUF.dk har du mulighed for at finde en billig boligadvokat til at hjælpe dig videre med berigtigelse af din handel med det samme. Det foregår ved, at du udfylder formularen herunder, hvorefter vi sætter dig i forbindelse med op til 3 advokater, der kan hjælpe dig.

De 3 advokater kommer alle med et godt tilbud – og du skal derfor blot vælge den billigste eller bedste af de tre. På den måde er du sikker på at få en kvalificeret boligadvokat til berigtigelse af din bolighandel uden at skulle bruge yderligere tid herpå.

Udfyld den gratis og uforpligtende formular herunder:
sep

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vælg bedste og
billigste advokat

arrow
Trustpilot

Hvad indeholder berigtigelsen?

Berigtigelsen af bolighandlen starter ved købsaftalen.

Her bør du indsætte et advokatforbehold.

Det kunne fx se således ud:

”Aftalens gennemførsel er betinget af min advokat, Hans Hansens fra Hans Hansens Advokatfirmas, accept af aftalen i sin helhed. Denne accept skal foreligge senest 14 dage fra underskrift af købsaftalen.”

Kan din advokat, Hans Hansen, ikke godkende aftalen, fordi at der er juridiske problemer i den, er du ikke bundet af din underskrift. ”Løber du” fra købsaftalen ellers koster det dig en bog på 1 % af købets værdi til sælger – altså ofte mange titusinde kroner med de danske huspriser.

Se video om advokatforbehold her:

Herefter deponeres penge fra køber til sælger og købers bank stiller garanti for restbeløbet. Heri dækkes salæret til ejendomsmægleren, med mindre denne har valgt at sælge ejendommen selv.

Herefter bliver der oprettet et skøde. Vælger køber ikke at berigtige handlen med en boligadvokat, vælges der typisk en advokat til alene at foretage skødeskrivningen og tinglysningen af skødet på Tinglysning.dk – det koster ikke mange tusinde kroner at få skrevet og tinglyst et skøde i dag.

Især ikke, hvis du benytter JUF.dk til at få 3 tilbud fra advokater, der kan hjælpe dig.

Skødet signeres nem nem-ID af køber og sælger og anmeldes endeligt til tinglysningen.

Såfremt køber ønsker det, kan denne tegne en ejerskifteforsikring.

Til sidst udarbejdes der en såkaldt refusionsopgørelse.

Og når dette er skat, og købers advokat får besked fra sælgers bank om, at lånene er blevet flyttet om, bliver de endelige penge frigivet på selve overtagelsesdatoen for boligen.

Hele berigtigelsen behøver ikke at tage mange dage, såfremt man som køber er hurtig med at komme med de oplysninger, advokaten har brug for.

Vi får af vide af vores boligadvokater på JUF.dk, at de generelt kan klare en berigtigelse på en uge eller to, såfremt alle oplysningerne er til stede eller bliver overleveret, når der er brug for det.

Hvad koster berigtigelsen af en bolig?

Finder du en boligadvokat på JUF.dk skal du regne med at slippe mellem 6.000 kroner og 8.000 kroner for en komplet berigtigelse af din bolig.

Hvis du spørger den første og bedste advokat, du kan finde, kan du risikere at skulle betale op imod 12-14.000 kroner for samme berigtigelse.

Mange af de, der skriver til os for at modtage 3 tilbud, har i forvejen modtaget en pris på fx 12.000 kroner og tænker, at det næsten ikke kan passe.

Derfor bliver de også glade, når de med JUF.dk får en pris på en komplet berigtigelse af boligen for 8.000 kroner i stedet for.

Hvis du kigger dig om og sørger for at indhente mere end et tilbud bliver din berigtigelse af boligen ej heller til nogen dyr affære.

Har du spørgsmål til berigtigelsen af din bolighandel er du velkommen til at skrive en kommentar herunder. Scroll øverst op i indlægget og udfyld formularen for at få op til 3 tilbud på berigtigelsen med det samme. Så er du hurtigt videre.

Læs om  berigtigelser af køb af hhv. ejerlejlighed her og andelslejligheder her.

Bag denne artikel..

image description

Skriv en kommentar