5 tips til gældsinddrivelse

Oplever du at kunder desværre ikke betaler til tiden? Det kan være frustrerende, og til tider også tidskrævende, at inddrive gæld hos sine debitorer. Du må som virksomhed, i udgangspunktet, gerne selv stå for al gældsinddrivelse.

Hvis jeres virksomhed oplever problemer med inddrivelse af gæld hos jeres debitorer, har vi udarbejdet 10 tips, som I kan benytte jer af. Ved at benytte jer af, og følge, disse tips, vil I minimere inddrivelsesprocessen.

Ved at læse nedenstående tips til gældsinddrivelse, vil I også være godt klædt på, hvis I vælger at lade en advokat stå for inddrivelsen af jeres udestående gæld.

[jufform type=”diverse” link=”Få hjælp til gældsinddrivelse”][/jufform]

5 tips til at inddrive gæld

  1. Ryk for betalingen
    Kunden kan have glemt at betale fakturaen. Det kan ske for alle, men man bør alligevel reagere hurtigt, når manglende betaling konstateres. Ryk efter betalingen på en høflig måde, uanset hvem kunden er.
  2. Beslut næste skridt

Det giver god mening for en virksomhed at ensarte jeres politik, overfor kunder, der ikke betaler. Hvis kunden ikke reagerer på rykkere, eller ikke betaler selvom de lover, er næste ”naturlige” skridt at afsende et inkassovarsel. Oplys kunden om at jeres næste handling vil være at sende det ubetalte beløb til inkasso.

  1. Kunden skal have varsel på 10 dage

Inden det ubetalte beløb sendes til inkasso, kan I vælge at afsende et inkassovarsel. I dette varsel skal kunden have mulighed for at betale beløbet inden 10 dage. Herefter kan sagen gå til inkasso.

  1. Få hjælp af advokat eller inkassobureau
    I kan vælge at lade gældsinddrivelsen blive håndteret af en advokat. Dette kan I reelt sig gøre, så snart beløbet ikke er blevet betalt til tiden. Advokaten vil sørge for at udsende inkassovarsel samt sikre sig, at alt er i orden lovmæssigt.
  2. Afdragsordning

En afdragsordning er ofte en god måde at få inddrevet sine udestående beløb. Det kan være kunden ikke har mulighed for at betale hele beløbet på én gang, men stadig gerne vil afdrage på gælden. De fleste har heldigvis interesse i, at få deres gæld ud af verden.

Det er altid en mulighed at alliere sig med en dygtig advokat. Gældsinddrivelse kan give hovedpine hos mange, da det aldrig er sjovt at have penge ud og flyve.

Med vores service, kan du hurtigt og let få tilsendt 3 uforpligtende tilbud på gældsinddrivelse, fra vores store netværk af dygtige advokater. Vi har brugt flere år på at udvikle platformen, samt opbygge et netværk af pålidelige advokater. Du indtaster blot dine informationer i formularen herunder, hvorefter vi sender opgaven i udbud. Herefter indhenter vi de 3 bedste tilbud og præsenterer for dig. Så kan du/I selv tage stilling til, samt udvælge, det tilbud, der passer bedst til jeres behov.

Det er selvfølgelig grats og helt uforpligtende.

[jufform type=”diverse” link=”Få hjælp til gældsinddrivelse”][/jufform]

Bag denne artikel..

Comments are closed.