5 gode råd til valg af bogholder og bogføring i Ikast

Ejer du din egen virksomhed og går du med tanker om at få hjælp til bogføring? I denne artikel kan du læse om fordelen ved at vælge en dygtig bogholder til bogføring i Ikast.

Ikast- og Herning egnen kaldes for uldjylland. Der befinder sig nemlig en lang række tekstilvirksomheder i området og derfor er det en egn, med stor ekspertise inden for dette område.

Der kan opstå mange tvivlsspørgsmål, når man overvejer at anskaffe sig en bogholder, der kan varetage virksomhedens bogføring.
Er det pængene værd?
Kan man ikke ligeså godt selv varetage bogføringen?
Skal man ansætte en in house eller en ekstern?

Ovenstående spørgsmål er meget reelle, men læs blot videre for se vores 5 råd til, hvorfor du bør finde en bogholder i Ikast.

Vores 5 gode råd

 1. Få mere tid til virksomheden
  Ved at hyre en bogholder, der står for virksomhedens bogføring, frigiver du dyrebar tid til andre aktiviteter. Styrk virksomheden ved at fokusere på det, du gør bedst.
 2. Få styr på regnskabet
  Vi ser tit at der er rod i momsregnskab og årsregnskab hos virksomheder, der ikke har en bogholder ansat. At holde styr på regnskabet er en tidskrævende opgave, der kræver koncentration. Er der ikke styr på tingene, kan det koste virksomheden dyrt, hvilket er beklageligt.
 3. Få styr på fradragene
  Virksomheder kan få fradrag for alle de udgifter, der sikre virksomhedens indtægt. I teorien lyder det simpelt, men i praksis kan det give hovedpine. Ét er at udgifterne skal registreres korrekt i regnskabet. Noget andet er at man skal huske at registrere det. Derudover kan det være forvirrende hvornår en udgift kan defineres som at sikre indtægten. Denne bogføring har en dygtig bogholder styr på, hvilket kan fjerne din hovedpine.
 4. Virksomheden står stærkere
  Overvejer du at søge om finansiering i banken? Hvis virksomheden skal bruge økonomisk hjælp til udviklingen af et projekt, kan banken være behjælpelig. Banken vil dog naturligvis være skeptisk og stejle, hvis der er rod i bogføringen hos virksomheden. Med en bogholder sikrer man sig imod dette – bogholderen kan ligeledes hjælpe med at klæde virksomhedsejeren godt på, til mødet med banken.
 5. Overhold regler og lovkrav
  Hvis bogføringen ikke overholder gældende regler og krav, kan det ende med at blive en bekostelig affære for virksomheden. Bøder kan blive pålagt hvis deadlines ikke overholdes, eller hvis ting er udfyldt forkert. Disse ting kan tit skride, hvis man selv står for bogføringen.

Hvis man selv kan håndtere ovenstående, er det selvfølgelig fint. Men man bør også stille sig spørgsmålet, om tiden måske kan bruges bedre andre steder.

Indhent 3 tilbud på bogføring i Skive

Vi har samlet et kæmpe netværk af bogholdere over hele landet. Dette for at gøre det simpelt for dig, at indhente de bedste tilbud på din bogføring. Når du udfylder vores formular herunder, bliver dine informationer, samt detaljer om opgaven, sendt ud til hele vores netværk.

De forskellige bogholdere kan så byde ind med en løsning på opgaven, hvorefter du bliver præsenteret for de 3 bedste tilbud. Alt sammen helt uforpligtende.

1

Udfyld form
med oplysninger

2

Modtag 3 tilbud
pr. mail el. telefon

3

Vlg bedste og
billigste bogholder

arrow
Nvnt i:

Bag denne artikel..

Comments are closed.