B2B-sælger søges i Valby – Fuld tid

unnamedI JUF.dk sælger vi kundeemner og obligatorisk efteruddannelse til advokater, revisorer og ejendomsmæglere – alt sammen ud fra en online platform og med ønsket om at gøre det nemmere og mere fleksibelt at være moderne advokat, revisor og ejendomsmægler.

Til vores hold søger vi nu en fuldtidssælger til vores obligatoriske efteruddannelse målrettet advokater – Onlinekurser.

Alle danske advokater er underlagt krav om efteruddannelse og her serverer vi et digitalt og mere fleksibelt alternativ til almindelige kurser i et kursuslokale. Målgruppen har taget meget pænt imod det og vi er nu klar til at lancere – og til det har vi brug for dig som vores frontmand og sælger. Du bliver ansvarlig for hele udbredelsen af konceptet.

Din opgave

Din opgave bliver at udbrede kendskabet til vores kursusløsning og sælge den til advokater over hele landet. Vores målgruppe er med forskellige opsætninger både de små advokathuse som de største kontorer.

Du har mulighed for både at benytte den eksisterende partnerbase i JUF.dk såvel som et opbygge din egen.

Dit primære redskab bliver telefon – men også e-mail og personlige møder, især i og omkring København, er en del af opgaven.

Vi søger en person, der i høj grad er i stand til at tage ejerskab over opgaven og arbejde struktureret og selvstændigt – dog altid omgivet af et hold kollegaer i en bygning, hvor vi sætter pris på smil og en ja-hat attitude.

Praktiske detaljer

Grundløn med bonus-baseret aggressiv provision uden loft

– Adresse i Valby få minutters gang fra S-tog

– Gratis frokost, drikkevarer og byens bedste tagterrasse

– 6 kolleger i et ungt miljø

– Stillingen er fuld tid

– Tiltrædelse snarest muligt

Ansøg

Ansøgningsfrist er 31. januar 2015. Vi kalder løbende ind til samtaler til vi har fundet den rigtige profil.

Send ansøgning til direktør Halfdan Timm på halfdan@juf.dk og ring gerne 70 777 600 ml. 9 og 16, hvis du har spørgsmål til stillingen og JUF.dk.

juf1

juf2

juf3